Ηλεκτρονική διαχείρηση κάδων απορριμάτων

Η τοποθέτηση του EasyBin σε τακτικούς κάδους τους μετατρέπει σε “έξυπνους”, δηλαδή ικανούς να αναφέρουν αυτόματα πληροφορίες για την κατάσταση τους.

Η συσκευή EasyBin χρησιμοποιεί έξυνες μετρήσεις και πολύπλοκους αλγόριθμους επικοινωνίας για να παρακολουθεί και να αναφέρει πληροφορίες κατάστασης των κάδων στους διαχειριστές του συστήματος. Ο έξυπνος αισθητήρας κάδου nPod μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλά δοχεία για να ελέγχει το επίπεδο πληρότητας, να παρακολουθεί το προσωπικό, να ανιχνεύει περιπτώσεις πυρκαγιάς καθώς και να προειδοποιεί για ύποπτους βανδαλισμούς ή κλοπές.

Έξυπνοι αισθητήρες εντοπισμού επιπέδου πληρότητας EasyBin συσκευής

Δύο αισθητήρες υπερήχων τοποθετημένοι μέσα σε βαρέλι μεταβλητής γωνίας καθιστούν τον αισθητήρα nPod της συσκευής τον πιο ευέλικτο που διατίθεται στην αγορά. Η ασυναγώνιστη αξιοπιστία και η ακρίβεια των μετρήσεων οφείλεται στη χρήση διπλών υπερήχων και έξυπνων αλγορίθμων.

Κατασκευασμένο με νοημοσύνη επιτρέπει στον αισθητήρα nPod να αναφέρει τα επίπεδα πληρότητας μόνο όταν έχουν επέλθει σημαντικές αλλαγές. Αυτό παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και επιτρέπει στους διαχειριστές του κέντρου EasyBin να ανταποκρίνονται σε πραγματικό χρόνο στις αλλαγές του επίπεδου πληρότητας.

Εντοπισμός θερμοκρασίας και φωτιάς

Ο αισθητήρας nPod παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία στον κάδο για να εξασφαλισθεί ότι δεν υπερβαίνει τις συνήθεις θερμοκρασίες μέρα με την ημέρα. Αν μια απότομη αύξηση της θερμοκρασίας ανιχνευθεί θα πραγματοποιηθεί αμέσως μια σύνδεση με το κέντρο EasyBin, διασφαλίζοντας ότι η προειδοποίηση δίνεται στα κατάλληλα άτομα με SMS, email ή ειδοποίηση συστήματος.

Εντοπισμός δόνησης και κλίσης

Ανίχνευση και αναφορά των άδειων κάδων απορριμμάτων και κάδων ανακύκλωσης χρησιμοποιώντας ένα εξελιγμένο επιταχυνσιόμετρο που επιτρέπει στη συσκευή EasyBin να δώσει μια σχεδόν ζωντανή προβολή των κάδων που εξυπηρετούνται.

Τοποθεσία GPS

Χρησιμοποιώντας την πρόσθετη λειτουργία του GPS παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης τοποθεσίας των κάδων και καθίσταται δυνατή η άμεση παρακολούθηση των κινητών δοχείων. Επιπρόσθετα, το GPS χρησιμοποιείται ως μέσο ανίχνευσης σε περιπτώσεις κλοπής και αποστέλλει ειδοποιήσεις στο κέντρο EasyBin ώστε να μπορούν να ανιχνευτούν σημαντικές και απρόσμενες αλλαγές της τοποθεσίας.